Over ons

 

 

Jaren geleden besloten wij van Dutchies dat het tijd was voor iets nieuws, we gingen op zoek naar avontuur. We vertrokken naar het buitenland voor een nieuwe uitdaging en wilden meer van de wereld zien. Dit besluit heeft ons leven op slag veranderd en tot op de dag van vandaag prijzen wij ons gelukkig dat we deze stap hebben gezet. Omdat het ons zo goed is bevallen besloten wij dat we hier iets mee wilden gaan doen, anderen ook de kans geven om zo een geweldige buitenland ervaring mee te maken. We wilden mensen daarin begeleiden. De geboorte van Dutchies@Work werd hierdoor een feit.

We zijn een klein en persoonlijk bedrijf met een grote visie, persoonlijke benadering en hart voor onze kandidaten en klanten!

We vinden het een eer om mensen aan een betrouwbare baan in het buitenland te helpen. Tevens voelen we ons vereerd dat de bedrijven waarmee we samenwerken zoveel vertrouwen in ons hebben.

 

Ons doel is natuurlijk om kandidaten en bedrijven aan elkaar te koppelen, maar door al het reizen zijn we ons meer bewust geworden van de wereld waarop we leven en daarom proberen wij ook om een steentje bij te dragen aan een betere wereld. Met de gedachte “een betere wereld begint bij jezelf” passen wij de volgende stappen toe om onze bedrijfsfilosofie in stand te houden.

  • We doen zoveel mogelijk online, waardoor we zeer weinig printen om de natuur te sparen
  • We doneren een deel van onze opbrengsten aan goede doelen en kleinschalige projecten.